Reactie van de VGSO op het voorstel van minister Onkelinkx omtrent het afschaffen van de numerus clausus

Het VGSO stuurt vandaag een persbericht uit waarin zij ingaan tegen het voorstel van minister Onkelinx om de numerus clausus af te schaffen. In verscheidene kranten opperde zij deze actie te ondernemen omwille van het dreigend tekort aan huisartsen. Volgens de VGSO biedt het afschaffen van de numerus clausus geenszins een oplossing voor dit probleem en zal het andere problemen met zich meebrengen! Het tekort aan huisartsen dient op een geheel andere manier te worden aangepakt. Het meer aantrekkelijk maken van het beroep door tal van acties. De regering dient zicht eerder te buigen over deze acties dan over het afschaffen van de numerus clausus.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [659.00 B]