Open brief naar Minister van Onderwijs Pascal Smet omtrent de zesjarige opleiding en haar financiering

Gisterenavond stuurde de VGSO een Open Brief naar Minister van Onderwijs Pascal Smet en de media. In deze open brief, interuniversitair opgesteld willen de studenten de minister en de universitaire overheden aansporen dringend actie te ondernemen om de hervorming tot een zesjarige opleiding decretaal te bekrachtigen en de financiering van deze opleiding ten gronde te bespreken. De curricula voor een zesjarige opleiding zijn zo goed als klaar in alle universiteiten. Het kan niet zijn dat door nalatigheid van de Vlaamse gemeenschap omtrent de decreten en een voorstel over de financiering van dit project, de invoering van een zesjarige opleiding in het gedrang komt. Bovendien is dit zelfs al federaal gestemd en unaniem aangenomen De tijd dringt! Tijd voor actie!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [659.00 B]